subota, 27. lipnja 2015.
Jaja u oblacima: Neobičan recept za brzo i ukusno jelo
Neobičan i zanimljiv način da servirate ukusna jaja.
Sastojci:
4 jaja
¼ šolje rendanog parmezana
¼ šolje komadića slanine/ili drugog mesa
¼ šolje sjeckanog vlašca (Allium schoenoprasum – najmanji od svih vrsta luka)
Način pripreme:
Odvojite jaja od žumanaca.
Umutite belanca dok ne dobijete sneg pa dodajte slaninu i vlašac.
Kašikom izvadite na pek papir i napravite četiri hrpe.
U svakom napravite rupu i pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni 3 minuta.
Izvadite iz rerne i u svaku rupu naspite jedno žumance.
Pecite još 2 minuta i servirajte.
Prijatno.
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar