ponedjeljak, 22. lipnja 2015.

Ovu pečurku nazivaju “imunološka bomba”: liječi i najteža oboljenja

 
 
 Pečurke po imenu “Ćuranov rep” mogu povećati vaš imuni sistem tako značajno, da će čak izlečiti tumor dojke. Ova gljiva koja je izuzetno ljekovita, po svom obliku i bojama podseća na rep divljeg ćurana koji vodi poreklo iz Turske.
Istraživači su otkrili da se imuni sistem pojačava posle korišćenja dnevne doze. Oni takođe nisu uočili nikakve štetne, sporedne efekte po žene.
Nalazi su možda najvažnije zdravstveno otkriće za mikologe i zdravstvene istraživače od pronalaska penicilina (koji je izveden iz gljive Penicillium), te su informacije od vitalnog značaja za obolele od raka dojke.
“Rak je poznat po svojoj sposobnosti da izbegne imunu detekciju,” kaže pionirski mikolog Paul Stamets, koji je takođe bio direktor istraživanja za studije.
Jedan napredni onkolog je obavestio Stametsa i njegovu majku o istraživanju u vezi sa pečurkom i rakom dojke.
“A već od februara 2010, bila je praktično izliječena od raka,” ponosno je saopštio Stamets sedam meseci kasnije.
Ova čudotvorna pečurka je super-punjač za imuni sistem
Sa rezultatima studije NIH, turske pečurke su ozbiljno uzete u obzir kao prirodan lijek. Međutim, one se već dugo koriste u Kini i Japanu. U Kini ih zovu Iun Zhi a u Japanu su poznate kao Kavaratake. Neke od prednosti pečuraka su:
Poboljšanje gornjih infekcija respiratornog trakta
Pomoć u liječenju plućnih bolesti
Eliminacija infekcija urinarnog trakta
Olakšanje za iritacije digestivnog trakta
Lijek za opšti nedostatak energije i malaksalosti
Obećavajući rezultati nedavnog istraživanja turskih pečuraka u odnosu na rak dojke samo su još jedan dokaz prirodnog liječenja. Tijelo ima nevjerovatnu sposobnost za izlječenje i balans kada se nalazi u pravom okruženju i uz malu pomoć prirode.
Webtribune.rs

0 komentari:

Objavi komentar