ponedjeljak, 30. lipnja 2014.

Orašasta čokoladna torta



Sastojci:

Kora:
1/2 šalice bademovog brašna
1/2 šalice lješnjakovog brašna
1/3 šalice kokosovog ulja / maslaca
1/4 šalice agave ili nekog drugog sladila
1 žlica vanilije u prahu

Čokoladni nadjev:
1 šalica kakao praha
1/2 šalice kokosovog ulja / maslaca
1/4 šalice agave ili nekog drugog sladila
1 žlica vanilije u prahu
1 žličica cimeta u prahu

Kakao za vrh:
1 šalica indijski oraščić
2/3 šalice kakao praha
1/2 šalice kokosovo ulje / maslac
1/4 šalice agave ili nekog drugog sladila

Kora:
Sve sastojke u zdjeli dobro izmiješajte.

Čokoladni nadjev:
Pomiješajte u glatki čokoladni nadjev i dodajte sjeckane orašaste plodove: 1/3 šalice od svakog: orasi, bademi i lješnjaci.

Korak 1: Pritisnite koru u kalup za tortu
Korak 2: Dodajte čokoladni nadjev i orašaste plodove
Korak 3: Koristite kakao i ukrasite na vrh torte
Korak 4: Izrežite i poslužite. (sirovahrana.hr)

0 komentari:

Objavi komentar