skip to main |
skip to sidebar
Sastav:
-
100 gr mlevenog Plazma keksa
-
100 gr drobljenog Plazma keksa
-
200 gr šećera u prahu
-
3 žumanca
-
200 gr maslaca
-
200 gr otopljene Bambi čokolade za kuvanje
Za glazuru:
-
1 dcl slatke pavlake
-
100 gr Bambi čokolade za kuvanje
Priprema:
-
Mikserom penasto umutimo maslac
dodamo žumanca i šećer u prahu i mutimo dok se ne dobije kremasta masa,
dodamo otopljenu Bambi čokoladu za kuvanje. Ručno sa varjačom umešamo
mleveni i drobljeni Plazma keks.
-
Masu preručimo u trouglasti pleh (formu) ili možemo od kartona da
napravimo trouglasti oblik, ostavimo 2-3 sata u frižideru da odstoji.
-
Ohlađenu masu izvadimo iz pleha i prelijemo sa čokoladom glazurom, koji se pravi na sledeći način:
-
1 dcl slatke pavlake prokuvamo i dodamo 100 gr Bambi čokolade za kuvanje.
0 komentari:
Objavi komentar